Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn Rødding Papir og Kontor ApS
CVR-nr. 28103638
Adresse: Østergade 14, 6630 Rødding
Mailadresse: papirogkontor@gmail.com
Telefonnummer: 42748462

 

Betaling

Du kan betale på følgende måder:

- Dankort
- Visa
- Visa / Dankort
- MasterCard
- Bankoverførsel

 

Alle kortbetalinger håndteres af ONPAY og Nets på en sikker og forsvarlig måde. 

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 
Ved bankoverførsel:
Bank navn: Frøs Sydjysk Sparekasse
Reg. nr.: 7687                  
Kontonummer: 0000963836

Ved bankoverførsel send en e-mail med navn og adresse og ordrenr. Husk ved denne betalingsmetode igangsættes ordren først når betalingen er registreret. Der vil derfor forekomme længere leveringstid ved valg af denne betalingsmetode.

Vi tilbyder desværre ikke, at der kan betales med EAN-nummer i vores webshop.

 

Fragt

Levering af varer fra papirogkontor.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Nord. Leveringstiden er typisk 2-5 hverdage, hvis varen er på lager i den ønskede model/farve/variant, ellers vil der typisk gå 1-2 uger ekstra.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, hvis en vare er udsolgt vil du blive kontaktet hurtigst muligt. 
Fragtomkostninger: Uanset hvor meget du køber, koster forsendelsen 59 kr.ved levering til pakkeboks og 99 kr. ved hjemmelevering. Samlet køb over 999 kr. leveres fragtfrit. 
Vi sælger og sender kun varer ud i Danmark.
Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt på papirogkontor.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet

Varer som er bestilt til afhentning i butik, skal være afhentet inden 7 dage, ellers vil ordren blive annulleret.

 

Levering

 

Alle varer sendes med Post Nord indeholdende udelukkende lagervarer bestilt på en hverdag inden klokken 12.00 sendes så vidt muligt samme dag som de er bestilt, ellers bliver de sendt den førstkommende hverdag. Når du har modtaget pakken, er det vigtigt at du med det samme kontrollerer at det modtagene ikke har lidt skade under transporten, i det de vedtagende regler i den danske fragtbranche foreskriver at man senest 7 dage efter modtagelse af pakken, skal indgive en klage for at være erstatningsberettiget. Det er samtidig også vigtigt at kontroller at det modtagene stemmer overens med det som er oplyst på den pr. e-mail fremsendte kvittering.

 

Såfremt du allerede på selve pakken kan se at der er skader, eller pakken er lukket med fragtfirma pakketape, anbefaler vi at du helt nægter at modtage pakken. Vi kan så med det samme pakken kommer retur til os afsende en ny pakke. Hvis du aligevel vælger at modtage pakken, skal du huske at bede fragtmanden/posten om at notere at du modtager pakken med forbehold.

 

Opdager du først når du har modtaget pakken, at en vare har lidt skade under transporten eller det modtagende ikke stemmer overens med det bestilte, skal du med det samme kontakte os. Du skal kort beskrive fejlen og medsende billeder af indhold og pakke fra flere vinkler. På mindst et af billedene skal pakkelabelen være synlig. Du må aldrig bortskaffe dele af emballagen, da vores logistik team og fragtfirmaet skal have mulighed for at undersøge sagen.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (papirogkontor@gmail.com) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ved fortrydelse af dit køb vil vi ved modtagelse fratrække beløbet for fragtudgiften frem til din adresse
Ved returpakker der ikke er afhentet koster det 89 kr. for en ny forsendelse af pakken. 
 

Fortrydelse af en del af købet
 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb eller hele købet.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke. 
Varer hvis emballage er blevet brudt og beskadiget kan ikke returneres.

 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

  
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer det fulde beløb for varen, hvis varen er i original ubrudt emballage, din fragtomkostning bliver ikke refunderet.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Rødding Papir og Kontor

Østergade 14

6630 Rødding

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamation:
Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende en e-mail til papirogkontor@gmail.com for nærmere instrukser og du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.(husk fragtkvittering)

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller som leveres til pakkeshop/pakkeboks.

 

Varen sendes til:

 

Rødding Papir og Kontor

Østergade 14

6630 Rødding 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos Rødding Papir og Kontor ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 
Direktøren hos Rødding Papir og Kontor ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.papirogkontor.dk er (IT ansvarlige/Bo Hansen/Helle Hansen). Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.  
Oplysninger afgivet til papirogkontor.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
Som registreret hos Rødding Papir og Kontor ApS,  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rødding Papir og Kontor ApS via e-mail papirogkontor@gmail.com   

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte www.papirogkontor.dk, Bo Hansen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.04.2024

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

 

https://shop73039.sfstatic.io/upload_dir/docs/fortrydelsesformular/fortrydelsesformular-pdf.pdf